TERVETULOA!

AJANKOHTAISTA

Suomen pyörätuolitanssiliiton 5-vuotisjuhla ja joulumatinea pidetään Porvoon Kokonhallissa sunnuntaina 11.12.2011.
Koko perheelle tarkoitettu tanssiseuran pikkujoulujuhla järjestetään lauantaina 26.11. kello 16.00 alkaen HIY:n toimintakeskuksessa Koskelassa.
KAIKKI TANSSISEURAN VALMENNUKSET SIIRTYVÄT PIDETTÄVÄKSI TORSTAI-ILTAISIN HIY:N TOIMINTAKESKUKSESSA KOSKELASSA!
Uudenmaan pyörätuolitanssijoiden duopari Birgitta Starast ja Hilkka Jokivirta voittivat kultaa seuratanssin Duo 2 -luokassa sunnuntaina 18.9.2011 Nastolassa pidetyissä pyörätuolitanssin SM-kilpailuissa.
Perjantain 16.9. Katajanokan valmennusryhmät siirtyvät poikkeuksellisesti pidettäväksi Koskelassa HIY:n toimintakeskuksen peilisalissa torstaina 15.9.2011.