TERVETULOA!

AJANKOHTAISTA

Uudenmaan pyörätuolitanssijoiden duopari Birgitta Starast ja Hilkka Jokivirta voittivat kultaa seuratanssin Duo 2 -luokassa sunnuntaina 18.9.2011 Nastolassa pidetyissä pyörätuolitanssin SM-kilpailuissa.
Perjantain 16.9. Katajanokan valmennusryhmät siirtyvät poikkeuksellisesti pidettäväksi Koskelassa HIY:n toimintakeskuksen peilisalissa torstaina 15.9.2011.
Valmennustarjontamme on entistä laajempi: Syksyn uutuutena on Tanssin huumaa sähkäriläisille -tanssikurssi. Muina ryhminä jatkavat Kuumat lattarit- ja Tanssi tähtien tapaan -valmennukset. Olemme myös pystyneet laskemaan syksyn kurssimaksujen hintoja.
Perinteinen tanssileiri ja -tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti kuukautta aikaisemmin eli 16. - 18.9.2011. Paikkana on jo aiemmilta vuosilta tuttu Valmennus- ja liikuntakeskus Pajulahti lähellä Lahtea.
Pt-tanssin SM-kilpailut järjestetään Valmennus- ja liikuntakeskus Pajulahdessa lähellä Lahtea. Kilpailuissa on omat sarjat aloittelijoille sekä jo pidempään tanssineille pareille combi- ja duo-sarjoissa.
RSS ATOM