TERVETULOA!

AJANKOHTAISTA

Pt-tanssin SM-kilpailut järjestetään Valmennus- ja liikuntakeskus Pajulahdessa lähellä Lahtea. Kilpailuissa on omat sarjat aloittelijoille sekä jo pidempään tanssineille pareille combi- ja duo-sarjoissa.
Haluaisitko oppia tanssimaan parin kanssa? ♦ Myös parin, joka käyttää pyörätuolia tai on pystytanssija? ♦ Oletko halunnut kokeilla pyörätuolin tai sähkärin toimivuutta tanssiessa? ♦ Nyt niihin kaikkiin on mahdollisuus! Järjestämme pyörätuolitanssin viikonloppuleirin Helsingiin Synapsiassa 20.-21.8.2011. Voit halutessasi tulla vaikka vain päiväksi leirille mukaan.
Suomen pyörätuolitanssiliitto ry sekä Suomen vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry järjestävät kaikille pyörätuolitanssin tuomaroinnista kiinnostuneille, tutkinnon suorittaneille tanssinopettajille elokuisen koulutuspäivän Helsingin Synapsiassa.
Opettajana tulee toimimaan pyörätuolitanssin pitkän linjan taitajat, tanssinopettaja Lucienne Swinnen Belgiasta sekä Mij-Ang Chen Hollannista. Luvassa on sekä combi-, duo- että ryhmätanssiopetusta. Leirin järjestäjänä toimii Suomen pyörätuolitanssiliitto.
Keväisen pyörätuolitanssikurssin 4. ja viimeinen valmennuskerta on torstaina 19.5. kello 17.30 HIY:n peilisalissa. Tansseina ovat rumba ja tango.
RSS ATOM