TERVETULOA!

AJANKOHTAISTA

Perinteinen tanssileiri ja -tapahtuma järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti kuukautta aikaisemmin eli 16. - 18.9.2011. Paikkana on jo aiemmilta vuosilta tuttu Valmennus- ja liikuntakeskus Pajulahti lähellä Lahtea.
Pt-tanssin SM-kilpailut järjestetään Valmennus- ja liikuntakeskus Pajulahdessa lähellä Lahtea. Kilpailuissa on omat sarjat aloittelijoille sekä jo pidempään tanssineille pareille combi- ja duo-sarjoissa.
Haluaisitko oppia tanssimaan parin kanssa? ♦ Myös parin, joka käyttää pyörätuolia tai on pystytanssija? ♦ Oletko halunnut kokeilla pyörätuolin tai sähkärin toimivuutta tanssiessa? ♦ Nyt niihin kaikkiin on mahdollisuus! Järjestämme pyörätuolitanssin viikonloppuleirin Helsingiin Synapsiassa 20.-21.8.2011. Voit halutessasi tulla vaikka vain päiväksi leirille mukaan.
Suomen pyörätuolitanssiliitto ry sekä Suomen vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry järjestävät kaikille pyörätuolitanssin tuomaroinnista kiinnostuneille, tutkinnon suorittaneille tanssinopettajille elokuisen koulutuspäivän Helsingin Synapsiassa.
Opettajana tulee toimimaan pyörätuolitanssin pitkän linjan taitajat, tanssinopettaja Lucienne Swinnen Belgiasta sekä Mij-Ang Chen Hollannista. Luvassa on sekä combi-, duo- että ryhmätanssiopetusta. Leirin järjestäjänä toimii Suomen pyörätuolitanssiliitto.
RSS ATOM